Drejtuesi i Policisë Komunale Milazim Mustafa deklaroi se deri tani nuk patë nevojë për angazhim më të madh të policësve komunal sepse pronarët e automjeteve kryesisht i respektojnë rregullat.

„Disa ditë të para nuk gjobitëm dhe as nuk hoqëm automjetet, por vetëm paralajmëruam shoferët.

Kjo dha rezultat dhe nga fillimi i përdorimit të „merimangës“ kemi larguar nga rruga vetëm katër makina. Do të vazhdojmë të sanksionojmë parkimi e paligjshëm, por besoj se fillimi i pagesës së parkingut kishte efekt dhe se tani ka vend për parkim, duke zvogëluar kështu nevojën që automjetet të vendosen në hapësira publike“, tha ai për „Dan“.

Siç theksoi, gjobat janë të larta: 60 euro për përdorimin e „merimangës“, ndërsa 50 euro është gjoba që vendos Policia Komunale.

Flash Lajme